VEĆ TRI DANA HRVATSKI BRANITELJ ZVONKO ČULINA ŠTRAJKA GLAĐU

533 0

NOVA GRADIŠKA, 18. srpnja 2011. – Zvonko Čulina, hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskog rata sa statusom hrvatskog ratnog vojnog invalida i predsjednik Udruge temeljne policije iz Domovinskog rata Bordsko-posavske županije od 15. srpnja štrajka glađu. Sa štrajkom je počeo u 17 sati u vrijeme kada je sahranjivan general Đuro Brodarac. Čulina smatra

da je general Brodarac ubijen iz nehata, kako navodi, od strane političkih vlastodržaca, te da se mora provesti istraga o okolnostima njegove smrti. 

Nije to jedini razlog zašto se odlučio na štrajk glađu. Revoltiran je položajem hrvatskih branitelja i njihovim manipuliranjem u političke svrhe.

– Štrajk glađu započeo sam i zbog teških životnih uvjeta moje obitelji, hrvatskih branitelja i građana Republike Hrvatske koji nisu zaslužili da im se ugrožava dostojanstvo – navodi Čulina u pozivu za sutrašnju konferenciju za novinare na kojoj će opširnije obrazložiti razloge zbog kojih štrajka glađu.

Related Post

IZ STOŽERA GO SDP-a

Autor - 03/06/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 3. svibnja 2013. – Nakon rezultata tijesne borbe sa HDZ-om za pobjedu u drugom krugu za gradonačelnika i…

Rezultati izbora

Autor - 07/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 7. prosinac 2011. – Što se dogodilo s HSS-om, zašto i kome su se priklonili birači na koje…