TUKLI SE DRVENIM PALICAMA

714 0

BUKOVLJE 12. studeni 2010. – Nakon što je zaprimljena dojava o tučnjavi u Bukovlju, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrdili su da je oko 23.30 sati došlo do tučnjave između više osoba i to pet muškaraca u dobi od 20 do 48 godina s područja općine Bukovlje s jedne strane i više muških osoba s druge strane, koji su napali prvu skupinu drvenim palicama i zadali im više udaraca po glavi i tijelu. Nakon toga su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ozlijeđene osobe su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su kod četvorice utvrđene tjelesne ozljede, dok je jedna osoba teže ozlijeđena i zadržana na daljnjem liječenju.

 

Policija raspolaže određenim saznanjima o osobama iz druge skupine koja je sudjelovala u ovom sukobu i nastavlja daljnji rad u cilju njihova pronalaska i podnošenja odgovarajućih pismena. (PUBP)

Related Post

VOZAČ LAKŠE OZLIJEĐEN

Autor - 12/08/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 12. kolovoza 2015. – Danas oko 15 sati dogodila se prometna nezgoda na ulazu u Godinjak. Vozeći iz…

SMRT U SAVI

Autor - 28/06/2012 0
SLAVONSKI BROD 28. lipanj 2012. – U vezi jučerašnjeg događaja pronalaska osobnog automobila, novosadskih registracijskih oznaka i mrtvog tijela u…