TURISTIČKA ZAJEDNICA BPŽ SE PREDSTAVLJA NA SAJMU TURIZMA PLACE2GO

646 0

Autor Franjo Samardžić

ZAGREB, 17. ožujka 2018. –  Najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb!

Po prvi puta se predstavljaju Sejšeli, Zanzibar i Obala Bjelokosti, a u Zagreb ponovo su došli izlagači iz Indonezije, Indije, Kanade, Italije, Mađarske, Češke, Tunisa, Turske, Ujedinjenog Kraljevstva, Austrije, Belgije, Švicarske, Njemačke, Makedonije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Među više od 180 izlagača iz 21 zemlje je i Turistička zajednica Brodsko-posavske županije koja predstavlja svoje destinacije i turističkoj klijenteli neistražene ljepote i turističke potencijale.

-Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se već 6 godina u ARENI ZAGREB. Radi se o najvećem sajmu turizma u Hrvatskoj, a na posljednjem je sudjelovalo preko 180 izlagača iz 19 zemalja, te ga je posjetilo više od 15000 posjetitelja iz Hrvatske i regije.

Prvi dan sajma namijenjen je poslovnim subjektima koji su kroz  novu i poboljšanu aplikaciju već nekoliko mjeseci prije početka sajma mogli  ugovoriti međusobne sastanke u nekoliko smjerova: posjetitelji – izlagači, izlagači – izlagači, posjetitelji – sudionici workshopa, te izlagači – sudionici workshopa.

Na ovogodišnjem sajmu je sa svojom bogatom eno gastro i autohtonom tradicijskom ponudom sudjeluje, uz potporu Turističke zajednice brodsko – posavske,  obrt Euro Janković – kuća dida Tunje iz Oprisavaca – kaže Ružica Vidaković -direktorica Turističke zajednice brodsko-posavske županije.  

 Sajam je otvoren za posjetitelje u subotu i nedjelju od 10 – 19 sati.

 

 

Related Post