Turistički promotivni film Zagorje – Bajka na dlanu je osvojio ZLATO

325 0

U sklopu ITB Berlina – najveće svjetske turističke burze, dodijeljene su 24. The Golden City Gate Tourism Awards 2024. U kategoriji “Eco Tourism International” turistički promotivni film Zagorje – Bajka na dlanu je osvojio ZLATO!

Novi promotivni film nastao je u produkciji tvrtke Balduči film, koja se bavi snimanjem isključivo turističkih filmova, u čemu imaju dugogodišnje iskustvo i više od 200 osvojenih nagrada. Redatelj filma je Francuz sa španjolskom adresom Herve Tirmarche, scenarij zajednički potpisuju Spomenka Saraga i Herve Tirmarche, producentica je Spomenka Saraga, a glumci Ksenija Pajić, Herve Tirmarche, Adam Končić, Iva Šimić Šakoronja te Marta, Petar i Matej Končić. U snimanju filma pomogli su i Muzeji Hrvatskog zagorja, Ansambl Zabok, Družba vitezova zlatnog kaleža, hotelijeri, ugostitelji, vinarije, tradicijski obrti te turističke zajednice s područja županije.

Filmom se prikazuju ljepote i turistička ponuda Zagorja – Bajke na dlanu, posebnosti koje svaka od lokacija nudi budućim posjetiteljima te se nizom atraktivnih kadrova posjetitelja vodi kroz destinaciju.

Promotivni film podsjeća na najljepše trenutke svih onih koji su već bili u Zagorju, ali i poziva sve da dođu i stvore nove doživljaje.

Related Post