U Godinjaku automobil završio na krovu, tri osobe u novogradiškoj bolnici

789 0

NOVA GRADIŠKA, 17. ožujka 2020. – 15. ožujka oko 3 sata, u Godinjaku se dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pretjecao osobni automobil koji se kretao ispred njega u istom smjeru te prilikom vraćanja u svoju prometnu traku nije prilagodio brzinu kretanja vozilom osobinama i stanju ceste. Izgubio je nadzor nad vozilom uslijed čega je došlo do zanošenja vozila, udara u zemljani kolni ulaz, a potom i u betonski stup nakon čega se automobil prevrnuo na krov.
Policajci su utvrdili da svi sudionici prometne nesreće nisu koristili sigurnosni pojas, a alkotestom kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,52 promila. U prometnoj nesreći su putnici u vozilu (22-godišnjak i 19-godišnjak) lakše ozlijeđeni, a vozač teško ozlijeđen. Svi su prevezeni u Opću bolnicu u Novoj Gradiški.
Policijski službenici protiv 20-godišnjeg vozača podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post