U MAČKOVCU TEŠKO OUČLIJEĐEN PJEŠAK

346 0

16. srpnja  2013. – Jučer, oko 11.50 sati, u Mačkovcu se

dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila, jer je 37-godišnjak upravljajući teretnim vozilom Citroen u vožnji unatrag, stražnjim dijelom vozila udario 75-godišnjeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na prometnoj traci. Pješak je teško ozlijeđen, a nakon ukazivanja liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški, prevezen je i zadržan na Odjelu intenzivnog liječenja u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

 

PSI NAPADAJU OVCE

 

– Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su dovršenim prekršajnim istraživanjem utvrdili vlasnika psa, koji je bez nadzora, 4. srpnja, na području općine Okučani, u ograđenom prostoru u kojem su se nalazile ovce, napao i rastrgao tri janjeta. Utvrđeno je da je vlasnica psa 60-godišnjakinja, koju policijski službenici prijavljuju zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su oštećenog 45-godišnjaka upoznali s mogućnošću pokretanja privatne tužbe.

Noćas, oko 0,15 sati, na području općine Oriovac, dva psa za sada nepoznatog vlasnika, ušli su u ograđeni prostor u kojem su se nalazile ovce i zaklali jednu ovcu, dok su drugu izgrizli. Policija nastavlja rad na pronalasku vlasnika pasa i podnošenju prekršajne prijave protiv vlasnika.

Related Post