U nedjelju velika završnica Zimske malonogometne lige

726 0

1. ožujak 2011. – Malonogometna zimska liga veterana i mladeži

Nove Gradiške došla je do samog završetka. U nedjelju se odigravaju završne utakmice, najprije za plasman na treće mjesto i najzad za pobjednike u svakoj od 6 kategorija u kojima su se odvijala natjecanja. Tako će se završiti ovogodišnja sezona dvoranskog malog nogometa koja je trajala puna tri mjeseca svakog vikenda. Slobodno možemo reći da su prikazane vrlo dobre igre, da su gledatelji u velikom broju pratili utakmice i da je ovo natjecanje popunilo zimsku sportsku prazninu sjajno kao i nekoliko godina unazad. Stoga, sve čestitke Nogometnom središtu Nove Gradiške što je organiziralo takvo zanimljivo natjecanje, a iznad svega, što je pružilo priliku mladim malonogometnim generacijama da se kvalitetom nametnu i pokažu svoju talentiranost. Iako je seniorsko natjecanje bilo puno uzbuđenja i kvalitetnih utakmica, treba svakako istaći da su i ova natjecanja mladeži i veterana bili također vrlo interesantni, a utakmice pune naboja i vrlo dobrih utakmica.

 

Protekle nedjelje odigrano je 6. kolo gdje je također bilo mnogo zanimljivih utakmica. Najefikasnijji su ovog puta bili veterani momčadi Cerničke Šagovine koji su Savi iz Stare Gradiške zabili čak 9 golova (9:1), po efikasnosti se izdvaja i Gold spektar sa 8 pogodaka Pionirima (8:0), pa kadeti No limit pobjedom nad Vrbovom (6:0) i slično. Najviše borbe i neizvjesnosti bilo je u utakmici početnika između sastava rešetaračke Budućnosti i cerničke Mladosti (4:5), zatim kod kadeta između Jegemastera i CB Huberta (1:2), te limača Sloge SP i Oriolika (2:3).

 

Evo i svih rezultata nedjeljnog 6. kola ZMNL:

 

VETERANI:

Cernička Šagovina – UHBDRPBPŽ 3:1,

Pioniri – Gold spektar 0:8,

Marković transport – Sloga 5:3,

Sava SG – Cernička Šagovina 1:9,

Gold spektar – Marković transport 3:6,

UHBDRPBPŽ – Pioniri 4:1.

 

LIMAČI:

Libertas – Mladost 2:0,

Sloga SP – Oriolik 2:3,

 

POČETNICI:

Sloga 1 – Psunj Sokol 4:1,

Budućnost – Mladost 4:5,

 

PIONIRI:

Mladost – Psunj Sokol 3:0,

Sloga 1 – Posavac 3:1,

 

KADETI:

Jegemaster – CB Hubert 1:2,

Vrbova – No limit 0:6.

 

PLASMAN:

VETERANI:

Marković transport 15,

UHBDRPBPŽ 13,

Cernička Šagovina 12,

Sloga 10,

Gold spektar 9,

Pioniri 3,

Sava 0,

 

POČETNICI:

A skupina:

Sloga I 6,

Oriolik 3,

ŠN Batrina 0,

 

B skupina:

Budućnost 6,

Sloga II 3,

Zauvijek prijatelji 0,

 

C skupina:

Mladost 9,

Psunj Sokol 4,

Vatreni 3,

Sloboda 1,

 

NOGOMETAŠICE:

A skupina:

Pustinjske ruže 6,

Pionirke 3,

Ježice II 0,

 

B skupina:

Odmetnice 6,

Ježice I 3,

Slavonka 0,

 

KADETI:

A skupina:

CB Hubert 6,

Red bull 3,

Dinamo 0,

 

B skupina:

Jegemaster 4,

Sjekač šunki 3,

Ubera 1,

 

C skupina:

Vrbova 3,

Dva promila 3,

Lude gljive 3,

 

D skupina:

No limit 9,

Pekarnica Deni 6,

Ultras 3,

OZ boys 0,

LIMAČI:

A skupina:

Libertas 6,

Sloga IB 1,

Vatreni 1,

 

B skupina:

Sloga SP 6,

Batrina 3,

Hubert boysi 0,

 

C skupina:

Oriolik, Mladost 3,

ŠN Batrina 3,

Slavija 3,

 

PIONIRI:

A skupina:

Mladost 6,

Libertas 3,

Redsi 0,

 

B skupina:

Psunj Sokol 6,

Sloga II 3,

Hubert 0,

 

C skupina:

Sloga I 6,

Dinamo 3,

Libertas I 0,

D skupina:

Posavac 6,

Oriolik 3,

Slavija 0.

 

U nedjelju 6. ožujka slijedi posljednje i završno 7 kolo gdje će se najprije odigrati utakmice za treće mjesto u svih 6 uzrasnih kategorija. Utakmice počinju kasnije, ne kao obično u 10 sati, nego u 13 sati kada igraju limači u borbi za 3. mjesto: Mladost – Sloga SP (13 sati), početnici: Psunj Sokol – Budućnost (13,30), Pioniri: Psunj Sokol – Posavac (14), nogometašice: Pionirke i Ježice I (14,30), kadeti: Jegemaster – Vrbova (15), te veterani: Sloga – Cernička Šagovina (15,30). Nakon tih 6 utakmica gdje se riješava plasman od 3. do 4. mjesta slijede utakmice u borbi za 1. mjesto. Počinju limači: Libertas – Oriolik (16,10), početnici: Sloga I – Mladost (16,40), nogometašice: Pustinske ruže – Odmetnice (17,10), pioniri: Mladost – Sloga 1 (17,45), kadeti: CB Hubert – No limit (18,20), te najzad veterani: UHBDRPBPŽ – Marković transport (19).

 

Teško je reći koja će utakmica, bila ona polufinalna ili finalna, biti zanimljivija i sa više uzbuđenja i neizvjesnosti. Očekujemo s pravom istinsku malonogometnu feštu, kao što su, uostalom, bile i završnice seniorske zimske lige. Naravno, nakon zadnje veteranske utakmice uslijedit će dodjela pehara i nagrada najuspješnijim momčadima i pojedincima. Stoga, pozivamo gledatelje, osobito ljubitelje malog nogometa, da dođu u našu sportsku dvoranu i pogledaju i pozdrave najbolje naše momčadi veterana i mladeži. Pošto se od 15 sati igra zanimljiva utakmica u Cerniku, gdje na otvorenju proljetne sezone gostuje aktualni prvak Lipik, mogu svi gledatelji iz Cernika navratiti kasnije u Novu Gradišku i pogledati upravo finalne utakmice Malonogometne zimske lige Nove Gradiške. Neće požaliti! Nasuprot!

Related Post