U POČAST BRANITELJIMA BOŠNJACIMA

724 0

ZAGREB – Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u spomen na prvog poginulog branitelja Bošnjaka Šefika Pezerovića i u počast svim braniteljima Bošnjacima koji su dali život za Hrvatsku u Domovinskom ratu,

u suradnji s Udrugom Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske Ogranak Grada Zagreba i Počasnim vodom Bošnjaka RH, organizira Memorijalne dane Šefika Pezerovića i poginulih Bošnjaka branitelja u Domovinskom ratu koji će se održati 6. i 7. svibnja 2016.

 

Memorijalni dani se održavaju pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i supokroviteljstvom Grada Zagreba.

 

Program:

 

Petak, 06. svibnja 2016. godine u 18:30 sati

Spomen park poginulim Bošnjacima – Islamski centar Zagreb ,

Prilaz Safvet – bega Bašagića 1

 

– Odavanje počasti poginulim braniteljima kod Spomen parka poginulim Bošnjacima i tribina o značaju i doprinosu Bošnjaka u Domovinskom ratu Republike Hrvatske

 

U okviru programa u nazočnosti izaslanika Predsjednice Republike Hrvatske g. Ante Deura, ministra branitelja g. Tome Medveda, gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića i drugih uvaženih gostiju biti će uručena odličja Predsjednice Republike Hrvatske za sudjelovanje i doprinos Bošnjaka branitelja u stvaranju i obrani Republike Hrvatske.


Subota, 07. svibnja 2016. godine u 10:00 sati

Osnovna škola Žitnjak, I.Petruševec 1, Zagreb

 

– Sportska natjecanja u malom nogometu, šahu, stolnom tenisu i badmintonu za žene

Related Post