U ponedjeljak akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Davoru i Okučanima

368 0

NOVA GRADIŠKA, 28. ožujka 2020. -Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška obavještava dobrovoljne darovatelje krvi i građana koji se žele priključiti najhumanijoj obitelji dobrovoljnih davatelja da će se akcije darivanja krvi održati 30. ožujka 2020. godine ( u ponedjeljak) od 9 – 11 sati u Davoru u Društvenom domu i od 13 – 15 sati u Okučanima u kino sali.

-Pozivamo naše redovne darovatelje da i ovaj puta iskažu svoju humanost, unatoč situaciji u kojoj se svi nalazimo i ograničenom kretanju. Akcije dobrovoljnog darivanja krvi su, zbog važnosti osiguranja funkcioniranja zdravstvene skrbi izuzete od zabrane i ograničenja okupljanja u trenutnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji. Akcije će se organizirati uz pojačane higijenske standarde i uz preporučene mjere predostrožnosti od širenja virusa. Molimo sve koji žele doći na akcije da obavezno ponesu osobne iskaznice, a dosadašnje darovatelje i knjižice dobrovoljnih darovatelja.
Zbog trenutne epidemiološke situacije molimo sve darovatelje starije od 65 godina i one koji pripadaju rizičnim skupinama da ipak propuste ovu akciju i pridruže nam se ponovo kada se situacija stabilizira.
Ostanite nam zdravi i darovatelji krvi i u budućnosti – poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška.

Related Post

ZAŠTIĆENI KRAJOBRAZ GAJNA

Autor - 18/11/2013 0
Na Gajni u općini Oprisavci u petak je svečano otvoren rekonstruirani „Stan na Gajni“, izgrađen u formi tradicionalnog šokačkog stana.…