U povodu obilježavanja 28. obljetnice međunarodnog priznanja RH održava se 4. Grah fest

1061 0

NOVA GRADIŠKA, 11. siječnja 2020. – U organizaciji Grada Nova Gradiška i gradske Turističke zajednice danas se na središnjem gradskom trgu održava 4. Grah fest. I ove godine tom manifestacijom hrvatski branitelji i građani obilježavaju 28. obljetnicu međunarodnog priznanja RH. Organizator je osigurao klupu, grah i suho meso, a na ekipama je da donesu začine i ostale sastojke i pokušaju spraviti grah koji će se svidjeti prosudbenom povjerenstvu i osvojiti neku od nagrada.
Na središnjem gradskom trgu kupilo se 30 ekipa. Uvjereni smo da neće biti lošeg graha u što se mogu uvjeriti građani koji će ga dobiti besplatno. Ekipe su se pobrinule da na njihovim štandovima ima i slavonski delicija, od kobasica, slanine, čvaraka i krvavica do kvalitetnih vina i šljivovice.
Gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas na otvaranju su istaknuli da je to još jedno lijepo druženje i podsjećanje na obljetnicu međunarodnog priznanja RH, ali i prilika da se zahvalili hrvatskim braniteljima za svemu što su dali u obrani Domovine i stvaranju neovisne i slobodne hrvatske države, a posebno braniteljima koji su živote dali za slobodu.

Related Post

Odali počast poginulim kolegama

Autor - 29/09/2011 0
NOVA GRADIŠKA 29. rujan 2011. – U nastavku proslave Dana policije danas prijepodne organiziran je obilazak grobnih mjesta poginulih pripadnika MUP-a PU brodsko-posavske i…

OBNOVLJEN DRUŠTVENI DOM

Autor - 03/11/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 3. studenog 2013. – U društvenom domu više neće pjevati Miroslav Ilić ali ni nitko drugi, jer su…