U prometnoj nesreći kao motociklist stradao brodski poduzetnik 

1023 0

Autor Franjo Samardžić,  Foto SB plus 

SLAVONSKI BROD, 21.  lipnja 2022. –  U prometnoj nesreći koja se danas dogodila u Slavonskom Brodu   kao vozač motocikla stradao je, kako se neslužbeno doznaje  poduzetnik  Zlatko Majtorić. Od zadobivenih ozljeda preminuo je u brodskoj bolnici. 

-U Slavonskom Brodu, na raskrižju Sjeverne vezne ceste i Ulice Slavka Pokaza, danas, oko 12.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je 31-godišnjak upravljajući kombi vozilom, preko pune uzdužne crte na kolniku prešao na suprotnu prometnu traku kojom se kretao 47-godišnji vozač motocikla. Pritom je motociklista u kočenju udario u prednji dio kombi vozila, te od jačine udara sletio na travnatu površinu. Ozlijeđeni 47-godišnjak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. 

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 31-godišnjak koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten iz bolnice. 

Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – priopćila je  Policija brodsko-posavska. 

Related Post