U Prometnoj nesreći u Novoj Gradiški teško ozlijeđene dvije djevojke (15 i 17) , a lakše još četiri osobe

1820 0

Foto Ilustracija (PUBP)
NOVA GRADIŠKA, 25. lipnja 2020. -Jučer u 22.30 sati, na raskrižju Ulica Zrinske, Kraljevićeve i Potočne, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene.
Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 18-godišnjak, te je došlo do udara jednog automobila u drugi.
Također je utvrđeno, da je u osobnom automobilu kojim je upravljao 19-godišnjak bilo pet putnika, dakle više nego je upisano u prometnoj dozvoli, dok su se u drugom automobilu nalazila dva putnika.
U ovoj prometnoj nesreći, teško su ozlijeđene dvije osobe (15-godišnjakinja i 17-godišnjakinja), koje su zadržane na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene (u dobi od 24, 21, 18 i 17).
Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u vezi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post