U prometnoj nesreći u Starom Petrovom Selu žena teško, a vozač lakše ozlijeđen

1066 0

STARO PETROVO SELO – U Starom Petrovom Selu, dana 14. siječnja, u 9.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe (jedna teško, druga lakše).

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, očevidom su utvrdili, da je 51-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine kretanja automobila, izgubio nadzor nad upravljačem, te u zanošenju prešao na suprotnu prometnu traku. Nadalje je u bočnom klizanju sletio s kolnika na travnatu površinu, gdje se vozilo prevrnulo te zaustavilo na poljoprivrednoj površini.

U ovoj prometnoj nesreći 51-godišnja suvozačica je teško ozlijeđena, dok je vozač lakše ozlijeđen. Ozlijeđenoj 51-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je zadržana na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 51-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

HEP Hrvatski teniski kup

Autor - 19/09/2017 0
NOVA GRADIŠKA / OSIJEK – U organizaciji Hrvatskog teniskog saveza, uz pokroviteljstvo županije Osječko-Baranjske, Grada Osijeka, Gradske ustanove za upravljanje…

POJAČANE AKTIVNOSTI U PROMETU

Autor - 22/07/2015 0
SLAVONSKI BROD – U šest mjeseci 2015. godine na području Policijske uprave brodsko-posavske, evidentiran je veći broj poginulih osoba u…

DOM ZA STARIJR I NEMOĆNE

Autor - 02/12/2011 0
Slavonski Brod 1. prosinca 2011. – U sklopu Dana otvorenih vrata Doma za starije i nemoćne osobe, prezentirana su sva…