U SMRTIĆIMA SMRTNO STRADAO U PROMETNOJ NESREĆI

745 0

SMRTIĆI 15. studeni 2010. – Sinoć oko 23,30 sati u mjestu Smrtići dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do nesreće je došlo kada je 63-godišnji muškarac s područja općine Gornji Bogićevci, upravljajući osobnim automobilom marke „Jeep Cherokee“ švicarskih registracija zbog neprilagođene brzine sletio s ceste. Vozilo se kretalo kolnikom ceste u mjestu Smrtić iz smjera istoka prema zapadu i u jednom trenutku desnim kotačima prešlo na sjevernu bankinu pri čemu je došlo do udara prednjeg djela vozila u prometni znak (putokazna ploča), a potom i u betonski rub i metalnu ogradu mosta. Nakon udara u most automobil je preletio preko kanala (potoka) i zaustavio se na južnoj kosini kanala prednjim djelom okrenut u smjeru sjeverozapada.

 

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 63-godišnji vozač osobnog automobila, koji je nakon nesreće prevezen u Opću bolnicu u Novoj Gradiški gdje će u toku današnjeg dana biti nad njim obavljena obdukcija.

Related Post

PREBRZA VOŽNJA AUTOCESTOM

Autor - 23/04/2015 0
SLAVONSKI BROD, 23. travanj 2015. – Prometna policija je jučer na autocesti Bregana-Lipovac zbog prebrze vožnje sankcionirala tri strana državljana.

VOZAČ KAMIONA NIJE KRIV

Autor - 02/07/2015 0
SLAVONSKI BROD, 2. srpanj 2015. – Jučer oko 16,30 sati na kolniku županijske ceste u naselju Sapci dogodila se prometna…