PROMETNE NESREĆE U NOVOJ GRADIŠKI

813 0

NOVA GRADIŠKA, 23. prosinca 2013. – Policija je priopćila da je 22. prosinca, oko 10.20 sati, u Novoj Gradiški, na raskrižju Zvonimirove i Trpimirove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist.

Do prometne nesreće je došlo jer je 75-godišnjak ušao u ulicu ne propustivši pritom osobni automobil Peugeot s prednošću prolaska, kojim je upravljao 56-godišnjak. Pritom je došlo do udara vozila u bicikl i pada bicikliste na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći vozač bicikla je teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici su 75-godišnjaka prekršajno prijavili Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški, te su o prometnoj nesreći izvijestili Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Danas se dogodila još jedna prometna nezgoda na raskrižju kod crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. S lakšim tjelesnim ozljedama na kirurškom odjelu novogradiške bolnice završile su tri osobe. Na osobnim vozilima je nastala znatna materijalna šteta.

 

Na istom mjestu se i subotu se dogodila prometna nezgoda u kojoj su stradali samo automobili. Na tom raskrižju, uz raskrižje kod Tanga u posljednje se vrijeme događaja najveći broj prometnih nezgoda u gradu. Ukazuje to na nužnost postavljanja semafora.

Related Post

UBIO GA I RASKOMADAO

Autor - 12/09/2013 0
SLAVONSKI BROD – Marija Balenović sutkinja Županijskog suda u Slavonskom Brodu danas je objavila presudu kojom je Sudsko vijeće na…