U SPOMEN TOŠI PROESKOM: U nedjelju grupni start biciklističkog maratona do Makedonije

1269 0

Na šahovnici novogradiški biciklisti i ostali građani mogu ispratiti makedonske bicikliste u nedjelju u 8 sati
NOVA GRADIŠKA, 12. rujna 2019. – I ove godine, kao i godinu prije, članovi Biciklističkog kluba “Tikveški točakdžije“ iz makedonskog grada Kavadaraca krenut će na biciklistički put od Nove Gradiške do Kruševa. Isti se vozi u spomen na lik i djelo prerano preminulog pjevača Toše Proeskog, koji je svojim glasom i porukama povezao ljude u cijeloj regiji. Iako nažalost Toše više nije s nama, njegove poruke ljubavi i mira šire se i dalje.
Upravo je to primjer suradnje gore spomenutog kluba i njegovih članova sa članovima Biciklističkog kluba Psunj iz Nove Gradiške. Nakon prošlogodišnjeg dolaska makedonskih biciklista u Novu Gradišku, članovi BK Psunj su u srpnju posjetili svoje prijatelje u Makedoniji o čemu smo već izvještavali. Cilj je oba kluba ovu suradnju održavati i narednih godina kako bi postala tradicionalna te dodatno učvrstila veze između dva navedena kluba i njihovih gradova.
Grupni start iz Nove Gradiške će biti u ovu nedjelju, 15. 9., u osam sati ujutro na šahovnici. Pozivamo sve da nam se pridruže, a oni najuporniji mogu pratiti bicikliste zajedno sa članovima BK Psunj do Slavonskog Broda gdje im se pridružuju drugi biciklisti.
Sve informacije o ovom događaju možete pratiti na facebook stranici “Biciklistički klub Psunj.“ Veselimo se vašem sudjelovanju i dolasku!

Related Post