U srijedu Hrvatski kup rukometaša

710 0

 

12. prosinac 2011. U srijedu 14. prosinca Nova Gradiška

imat će jednu izuzetnu sportsku priredbu. Naime, toga dana u našoj dvorani gostuje u četvrt-finalu Hrvatskog kupa prvoligaška momčad Đakova, koja će odigrati utakmicu Kupa. Utakmica počinje u 19 sati i nadamo se da će joj prisustvovati veliki broj ljubitelja sporta, a posebno rukometa. Zanimljivo, ždrijeb je ponovno dodijelio momčad Đakova našim rukometašima, kao i lani, kada su Đakovčani, iako u visokom stupnju natjecanja sa mnogo truda i napora pobijedili novogradiške drugoligaše, tek u završnici utakmice.

 

 

Trener Nove Gradiške Ivan Sertić očekuje, iako je sezona završena, da će naši rukometaši i ovaj put pružiti renomiranim Đakovčanima snažan otpor, a uz podršku gledališta bit će im još lakše.

Trener Sertić je pred utakmicu rekao: „Očekujemo zanimljivu i borbenu utakmicu. Iako je RK Đakovo 1B ligaš, lani smo pokazali da se možemo nositi s njima, te ćemo se truditi pružiti što kvalitetniju igru. U tom slučaju moguć je i povoljan rezultat.“ Nadamo se da će tako biti, pa je stoga potrebno doći u srijedu u 19 sati i pomoći našim rukometašima.

 

Na slici: rukometaši Nove Gradiške, vrlo dobra drugoligaška momčad, koja će se u srijedu suprotstaviti prvoligašu iz Đakova.

Related Post