U subotu se održava 18. međunarodni susret oldtimera

1342 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 5. srpnja 2018. – Oldtimer klub Classic ’99 Nova Gradiška organizira 18. međunarodni susret oldtimera. Novgradiščani i mještani sela kroz koja će u panoramskoj vožnji proći stari ljepotani moći će ih razgledati 7. srpnja 2018. godine. Na susret se mogu prijaviti sva oldtimer vozila. Koja moraju biti sposobna za vožnju u skladu s prometnim propisima RH.

Okupljanje će biti u prostorijama OTK Classic99“ ,Frankopanska 41 između 8 i 10 sati gdje će moći razgledati predmeti koje je prikupio Oldtimer klub Classic ’99 za budući Muzej Prometa i tehnike Nova Gradiška.

Svečano otvorenje bit će u 11 sati u ulici Slavonskih graničara odakle će oldtimer vozila krenuti u panoramsku vožnju dugu 40 kilometara od Nove Gradiška preko Cernika do Cerničke Šagovine, a potom preko Cernika, Šumetlice di Strmca i u povratku do Nove Gradiške.

Sudionici 18. međunarodnog susreta oldtimera će u Cerniku posjetiti Franjevački samostan i razgledati postav u Biblijsko-arheološkom muzeju, u Cerničkoj Šagovini će razgledati stari mlin, svratiti će do crkve Sv. Linarte, a na Strmcu do Bolnice „Sveti Rafael“. Svečana večera i dodjela priznanja u bit će u hotelu „Kralj Tomislav“ u 17 sati.

Sve informacije mogu se dobiti kod predsjednika kluba Krešimira Kneževića na telefon 0915156301.

Related Post

Održana vježba „Sigurnost 19“

Autor - 21/05/2019 0
Velika međuresorna vježba „SIGURNOST 19“ održana je danas na prostoru triju dalmatinskih županija. Centralnom događanju na području Divulja prisustvovali su…