U VRBJU KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE

515 0

VRBJE, 13. lipanj 2013. – Na jučer održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Stjepan Babić izabran je za predsjednik, a Željko Jurašinović za zamjenik predsjednika Vijeća.

Djelatnice općinske uprave dobro su pripremile sjednicu pa Mirko Vilajtović, predstojnik ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji nije imao težak posao. Pohvalio je HSS i HDZ, dvije stranke koje imaju vijećnike, jer su na vrijeme i u pismenom obliku predložile zamjene za izabrane vijećnike iz svojih redova, koji su zbog obnašanja nespojivih dužnosti ili nekih drugih razloga svoj vijećnički mandat stavili u mirovanje. HSS ima većinu u od šest vijećnika u Vijeću koje broji jedanaest članov,a preostalih pet ima HDZ. Sve su odluke donesene jednoglasno.

 

Članovi Općinskog vijeća s liste HSS-a su: ŽELJKO JURAŠINOVIĆ (zamjena za IGORA JURIŠIĆA), IVAN GUBIĆ (zamjena za MLADEN A KONJEVIĆA), STJEPAN BABIĆ, DRAGAN MATIJEVIĆ, MIHAEL STIPIĆ i MILAN BAKIĆ.

Članovi Općinskog vijeća s liste HDZ-a su: DAVOR DUBINKO (zamjena za IVANA ABRIĆA), MILAN BRKANAC, JOSIP ČAIĆ, SLAVKO KARAKAŠIĆ (zamjena za STJEPANA STIPIĆA) i STJEPAN MATIJEVIĆ.

 

Podsjetimo da je u prvom krugu za načelnika izabran IGOR JURIŠIĆ sa zamjenikom MLADENOM KONJEVIĆEM (HSS).

Related Post