OPĆINA VRBJE

785 0

VRBJE – Koliko stanovnicima Općine Vrbje znači novootvorena zdravstvena ambulanta pokazuje njihov velik interes i broj pacijenata koji se stalno povećava. Nisu stoga bili uzaludni napori općinskog vodstva na čelu s načelnikom

Igorom Jurišićem da se osigura prostor za ambulantu i on primjereno uredi i opremi. Zdravstvena ambulanta opće obiteljske medicine u Vrbju počela je s radom 18. travnja.

-Zdravstvena ambulanta je na naše zadovoljstvo završena priča. Opremljena je čekala liječnika koga smo napokon dobili. Svakim danom ambulanta ima sve više upisanih pacijenata i prešli smo minimalni broj od 500 pacijenata. Zadovoljni smo što nam ambulanta radi – kaže općinski načelnik Igor Jurišić.

U ambulanti na zamjeni radi doktorica Darja Volf dok se sa specijalizacije obiteljske medicine iz Bolnice Požega ne vrati doktorica Tamara Starčević.

Pacijenti koji se žele upisali da to još uvije mogu učiniti.

Ambulanta parnim datumima u mjesecu radi prijepodne od 7.00 do 13.30 sati, a neparnim datumima poslijepodne od 13.30. do 19.30.

Telefon ambulante je 035 345 017.


Related Post

DOLINA 5. KOLOVOZA:

Autor - 03/08/2016 0
VRBJE, 3. kolovoza 2016. – Njegujući stečevine Domovinskog rata i sjećanja na poginule suborce, branitelji okupljeni oko Braniteljske udruge „Prijatelji…