UDARIO U TEGLJAČ: S teškim ozljedama vozač i suvozač završili u novogradiškoj bolnici, vozaču i kaznena prijava

2124 0

NOVA GRADIŠKA – Jučer, 27. studenog 2017. godine u 06,30 sati na sjevernom dijelu autoceste A-3, kod Nove Gradiška, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom od strane policijskih službenika Postaje prometne policije Slavonski Brod je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 48-godišnji državljanin BiH

prilikom kretanja iza drugog vozila nije držao potreban razmak, uslijed čega je prednjim dijelom svog osobnog automobila udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena za tegljač s kojim je upravljao 55-godišnji državljanin RH.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su vozač osobnog automobila i njegov 43-godišnji suvozač, državljanin BiH. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu Slavonski Brod zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(foto: ilustracija)

Related Post

OŠTEĆENA DRŽAVA

Autor - 16/12/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 16. prosinca 2014. – Željka Grganića, voditelja porezne ispostave u Novoj Gradiški jučer je privela policija, a danas…