UDRGA ZA PROMICANJE FILMSKE I GLAZBENE KULTURE

445 0

Poziv za prijavu filmova na 4. Festival Novih

Slavonski Brod, 9. siječnja 2014.

 

SB Film poziva autore i producente dokumentarnih filmova da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 4. Festivalu Novih, međunarodnom festivalu dokumentarnog filma koji će biti održan od 27. svibnja do 1. lipnja 2014. u Slavonskom Brodu

 

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni tijekom posljednje tri godine (2011., 2012., 2013.), bez obzira na trajanje i tehniku snimanja.

 

Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo kopije filmova. Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na vimeu (ili nekom drugom video servisu), s lozinkom, na adresu kontakt@sbfilm.hr Svi DVD-i moraju biti ispravno označeni sa sljedećim podacima: naslov filma, ime i prezime redatelja, trajanje, c/b ili boja.

 

Oglednu kopiju filma na DVD-u potrebno je poslati poštom na adresu:

SB Film

Josipa Lovretića 12

35.000 Slavonski Brod

 

Natječaj je otvoren do 1. travnja 2014. godine.

 

Sve troškove, kao i rizik slanja filmova, snosi pošiljatelj. DVD kopije filmova izabranih za natjecateljsku konkurenciju ostaju u arhivi organizatora. Organizator se obvezuje da kopije filmova neće koristiti u komercijalne svrhe. Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu i televiziji u svrhu promidžbe festivala.Filmovi odabrani u konkurenciju moraju imati engleske titlove.

 

Žiri Festivala Novih dodijeliti će nagradu za najbolji film, a film nagrađen najvišom ocjenom posjetitelja biti će nagrađen nagradom publike

 

SB Film

kontakt@sbfilm.hr

091 6300126

Related Post