UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH ZAHVALJUJE SE CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB NA POMOĆI I SURADNJI

1028 0

NOVA GRADIŠKA 18. veljače 2011. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška javno se zahvaljuje Centru za socijalnu skrb Nova Gradiška i svim radnicima na čelu s ravnateljom Brankom Medunićem na uspješnoj zajedničkoj suradnji. – Ažurni zaposlenici Centra za socijalnu skrb svo vrijeme izlaze u susret našoj udruzi i imaju puno

razumijevanja prema našim članovima. Dostupni su i pružaju savijete i korisne informacije kad god im se obratimo. Uvijek reagiraju pravovremeno i vode brigu oko prava osoba sa invaliditetom i pružanja potrebne stalne i jednokratne pomoći. – ističe Josip Bošnjak.

Trudom tajnika udruge Josipa Bošnjaka i članova, u suradnji s Ministarstvom Zdravstva i socijalne skrbi realizirani su brojni kvalitetni projekti.

Godine 2009. ostvario se projekt kreativne radionice pod nazivom “Mi to možemo”, kao i dječje savjetovanje i igraonica “Naša djeca”. Prošle godine također se produžila suradnja s ministarstvom te se realizirao projekt kreativne radionice naziva “Naši čarobni sati”.

Uz veliki trud i zalaganje Josipa Bošnjaka udruga sa svojim brojnim projektima redovito sudjeluje na javnim natječajima nakon kojih se dodjeljuju financijska sredstva fonda Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Udruga  se sastoji od 145 članova sa cijelog područja grada, a sjedište joj je u prostorijama društva “Naša djeca”.

Related Post

NOVA SPORTSKA DISCIPLINA

Autor - 25/11/2013 0
U prijepodnevnim satima 25. studenog na dječjem igralištu na Cvjetnom trgu počela je montaža konstrukcijskih elemenata za uličnu gimnastiku. Ova…