UDRUGA “ENAS”

942 0

Povodom Međunarodnog dana mladih (12.8.2015.) udruga za razvoj civilnog društva ENAS poziva mlade od 15. do 30. godina starosti s područja Brodsko-posavske županije na dostavu dizajnerskih rješenja logotipa za majice kojima ćemo obilježiti

ovogodišnji međunarodni dan mladih.

 

 

Tko može sudjelovati?

 

Svi mladi kreativci s boravištem ili prebivalištem na području Brodsko-posavske županije. Nije bitno da li ste amateri ili profesionalci, samo da imate interes za dizajn 😉

Ne morate biti član Udrug 🙂

 

Kako sudjelovati?

 

Pošaljite nam svoj logo/dizajn za majicu na temu „Što znači biti mlad?“, s kratkim opisom što logo predstavlja na e-mail: enas.ngo@gmail.com ( format loga mora biti .jpeg , .png ili drugi format koji je moguće iskoristiti za tisak)

 

Rok za prijavu?

 

Vaše kreativne prijedloge ćemo zaprimati do 7. 8. 2015.

3 najbolja rada objavit ćemo na našoj Facebook stranici, a rad koji u periodu od 8. do 10.8.2015. skupi najviše lajkova je pobjednik.

 

Pravila

 

Rad mora biti izvorno djelo autora, no može sadržavati i fotografije i ostala rješenja koja nisu obuhvaćena autorskim pravima.

Autorsko djelo postaje vlasništvo Udruge ENAS, a pobjednički rad pojavit će se na našim promotivnim materijalima i tiskati na majice.

Nisu dozvoljeni motivi rasne diskriminacije, širenje mržnje, omalovažavanje drugih osoba, ilegalni ili pornografski sadržaj.

Autor će kao nagradu dobiti 500,00 HRK koja će mu biti isplaćena na temelju Autorskog ugovora.

 

Josip Brozović Udruga Enas – Slavonski Brod


Related Post

UDRUGA POZITIVA

Autor - 04/12/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 4. prosinac 2012. – U okviru projekta „Korak bliže osobama 3. životne dobi“, koji Udruga „Pozitiva“ u suradnji…