UGODNO JE BITI DIO KAZALIŠNE ČAROLIJE

1510 0

Na kazališnim daskama Doma kulture u srijedu 14.studenoga 2012. gostovao je koprivnički LUDENS TEATAR s izvrsnom dramom, prvijencem TENE ŠTIVIČIĆ – NEMREŠ POBJEĆ OD NEDJELJE.

 

Priča je to danas uspješne spisateljice nastala prije više od 10 godina , ali je sa istom svježinom , zahvaljujući svježim kazališnim „snagama“ Ludens teatra , došla među novu generaciju publike koju muče isti i slični problemi: ljubavni odnosi mladih ljudi na pragu samostalnog života, prihvaćanje odgovornosti u odrastanju, nedostatka perspektive budućnosti, gubitka iluzija o svijetu , životu i romantičnoj ljubavi…

 

ONA je bila izvrsna mlada glumica JELENA HADŽI-MANEV (jedna od osnivačica Ludens teatra, na novogradiškim kazališnim daskama gledali smo je u predstavama IZBORI i 39 STEPENICA), a ON – FILIP JURIČIĆ sve popuranije glumačko ime na hrvatskoj kazališnoj i televizijskoj sceni.

 

ONA i ON – dočarali su sve faze svog ljubavnog odnosa od prve zaljubljenosti „do ušiju“ do „teških riječi“ ljubomore i odlaska, ONA i ON dočarali su kako su u tom odnosu nesvjesno promijenili jedno drugo i da je na kraju njihova kemija ipak profunkcionirala , a priča dobila sretan kraj. Naravno, na zadovoljstvo publike.

 

Veliki pljesak za Ludens teatar, za Tenu štivičić, za redatelja Daria Herjačeka.

 

Veliki pljesak novogradiške publike za NJU i NJEGA, cvijeće na dar, slikanje glumaca sa mladom, novom generacijom ljubitelja kazališta u Novoj Gradiški.

 

Ugodno je biti dio kazališne čarolije…

Related Post

Gradska glazba svome gradu

Autor - 05/12/2011 0
Nastavljajući aktivnosti u čast Dana grada, u novogradiškom Domu kulture koncert je u petak 2. studenoga 2011. održala Gradska glazba…