UHIĆEN NOVOGRADIŠKI UGOSTITELJ: Radio izvan dozvoljenog radnog vremena, vrijeđao i omalovažavao policajce

2723 0

NOVA GRADIŠKA, 18. svibnja 2020. – Novogradiški ugostitelj radio izvan dozvoljenog radnog vremena, vrijeđao i omalovažavao policajce  nakon čega je uhićen. Bit će prijavljen nadležnoj inspekcijskoj službi, a policijski službenici će podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
-U subotu (16. svibnja) oko 23.45 sati, policija je evidentirala prekoračenje radnog vremena jednog ugostiteljskog objekta na području Nove Gradiške, a što je protivno Odluci glavnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.
Odmah po uočavanju policijskih službenika, vlasnik ugostiteljskog objekta ih je počeo vrijeđati i omalovažavati, nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju. Policijski službenici su utvrdili i da se u ugostiteljskom objektu ne pridržava preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad ugostiteljskih objekata.
O utvrđenim prekršajima, policijski službenici će izvijestiti nadležne inspekcijske službe, te će podnijeti prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira-priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post