UHIĆEN: Pucao iz pištolja na policiju

1447 0

U stanu je pronađen pištolj i nekoliko komada praznih čahura, a pretragom pokretnina i nekretnina koje koristi osumnjičenik pronađeno je nekoliko komada streljiva i oko 5 grama marihuane

SLAVONSKI BROD, 27. svibnja 2020. – Jučer (26. svibnja), oko pola sata poslije ponoći, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila dojavu da je u jednoj stambenoj zgradi u naselju Slavonija u Slavonskom Brodu, došlo do pucnjave.

Odmah po dojavi na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su utvrdili da je 40-godišnjak, iz za sada neutvrđenih razloga, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema vratima stana. 40-godišnji počinitelj je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Obavljenim očevidom, u stanu je pronađen pištolj kojim je kazneno djelo počinjeno, kao i nekoliko komada praznih čahura.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, izvršena je pretraga pokretnina i nekretnina koje koristi osumnjičenik, kojom prilikom je pronađeno nekoliko komada streljiva i oko 5 grama marihuane.

Policijski službenici protiv 40-godišnjeg hrvatskog državljanina, će po završetku kriminalističkog istraživanja, podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi, kao i prekršajne prijave nadležnom Općinskom sudu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Related Post

PODVRŠKO

Autor - 31/12/2013 0
PODRVRŠKO, 31. prosinca 2013. – Policija je jutros oko 6 sati zaprimila dojavu da je na području općine Cernik u…