Uhvaćen razbojnik koji je opljačkao kladionicu u Novoj Gradiški

2250 0

Očevidom u okolici Nove Gradiške i pretragom doma osumnjičenika, pronađeni su predmeti koje je isti koristio prilikom izvršenja kaznenog djela

Foto: Ilustracija

NOVA GRADIŠKA- 5. lipnja 2021. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (4. lipnja), uhvatili su počinitelja kaznenog djela razbojništva, koje se dogodilo dana 29. svibnja, oko 20 sati, u kladionici u Novoj Gradiški.

Radi se o 43-godišnjaku nad kojim je dovršeno kriminalističko istraživanje.
Utvrđeno je, da je 43-godišnjak ušao maskiran u kladionicu i od zaposlenice uz prijetnju nožem zatražio novac, koji mu je ista dala zbog straha za život. Dana 4. lipnja, obavljen je očevid u okolici Nove Gradiške, kojom prilikom su policijski službenici u niskom raslinju pronašli odbačene predmete koje je osumnjičenik koristio prilikom izvršenja kaznenog djela.
Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je dom i prostorije koje osumnjičeni koristi, kojom prilikom je također pronađen odjevni predmet koji je isti koristio u izvršenju kaznenog djela.

Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnim odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva – priopćila je Policija brodsko-posavska.

Related Post

DAN NEOVISNOSTI RH

Autor - 08/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 8. listopada 2012. – Obilježavajući 8. listopada, prisjećamo se dana 1991. godine kada je Hrvatski sabor jednoglasno donio…