Građani, predložite lokacije na kojima će policijski službenici nadzirati promet!

1152 0

SLAVONSKI BROD, 5.  lipnja 2021. – Na području država članica Europske unije, a temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2021. godinu, 19. lipnja od 7 sati do 20. lipnja 2021. godine do 7 sati, provesti će se 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga. 

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, provoditi će nadzor 19./20 lipnja, kontinuirano tijekom 24 sata. Nadzirati će na maksimalno mogućem broju lokacija, uz mijenjanje lokacija. 

-Građanima se pruža mogućnost odabira lokacija na kojima će policijski službenici nadzirati promet, odnosno provoditi alko testiranje i testiranje na droge sudionika u prometu. 

Prikupljanje lokacija će se provesti od 4. do 15. lipnja 2021. godine, te pozivamo građane da predlože lokacije provođenja nadzora i svoje prijedloge dostave elektroničkim putem na e-mail adresu policijske uprave: brodsko-posavska@policija.hr 

Po završetku prikupljanja lokacija, policijski službenici će uzeti u obzir predložene lokacije na kojima će nadzirati prisutnost alkohola i droge kod sudionika u prometu, te sukladno vlastitim procjenama – priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske. 

Related Post