UHVAĆENI LOPOVI I RAZBOJNICI

1078 0

SLAVONSKI BROD, 14. siječanj 2016. – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe policija je provela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Slavonskog Broda i 29-godišnjakom s područja Nove Kapele.

Dvojica muškaraca su osumnjičena da su u studenom 2015. godine na području općine Bukovlje ušli u otvoreni dio dvorišta jedne kuće odakle su otuđili bakreni kotao za pečenje rakije, a iz ograđenog djela za životinje ukrali jedno žensko janje težine oko 40 kg čime su oštetili 45-godišnju vlasnicu iz Slavonskog Broda za više tisuća kuna. Policija će protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo krađe.

 

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva i kaznenog djela teška krađa. Muškarac je osumnjičen da je sredinom prosinca provalio u jednu obiteljsku kuću u Slavonskom Brodu iz koje je otuđio jedan motorni trimer za košenje trave. Kriminalističkim istraživanjem je osumnjičen i da je 29. prosinca zajedno sa dvojicom 20-godišnjaka i jednom 18-godišnjakinjom iz Slavonskog Broda počinio kazneno djelo razbojništvo nad 48-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojom prilikom su od njega uzeli njegove osobne dokumente i novac. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće za kaznena djela razbojništvo i teška krađa.

Related Post