UČINKOVITA POLICIJA

1687 0

Policija je razbojniku oduzela pištolj sa streljivom koje je neovlašteno posjedovao, lovački nož, otuđeni novac i mobitele

 

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Slavonskog Broda koji je u ponedjeljak uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništvo.

 

Na osnovu provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je da je u ponedjeljak oko 20 sati ušao maskiran i naoružan u telekomunikacijski centar u užem centru Slavonskog Broda i uz prijetnju pištoljem od 33-godišnjakinje iz Slavonskog Broda, koja se tamo nalazila u svojstvu kupca zatražio novac. Nakon toga novac i mobitele je zatražio i od 36-godišnje zaposlenice, koja mu je predala novac i nekoliko mobitela nakon čega je napustio prostor trgovine.

 

Prilikom uhićenja nedugo nakon počinjenog razbojništva policija je kod osumnjičenog pronašla i oduzela pištolj sa streljivom (koje je neovlašteno posjedovao), jedan lovački nož, otuđeni novac i mobitele te odjeću koja odgovara opisu počinitelja razbojništva.

 

Na osnovu provedenog kriminalističkog istraživanja policija će protiv osumnjičenog Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništvo te je u utorak oko 20 sati predan pritvorskom nadzorniku.

 

Policija će također protiv 44-godišnjaka zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu dostaviti optužni prijedlog.

Related Post