UNATOČ NAPORIMA LIJEČNIKA BOLNICE U SLAVONSKOM BRODU

503 0

Unatoč naporima liječnika brodske bolnice “Dr. Josip Benčević”, danas je u 14,10 sati na odjelu intenzivne njege preminula poznata hrvatska glumica Dolores Lambaša (32)

 

SREDANCI – Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) preminula je oko 14 sati u slavonskobrodskoj bolnici od posljedica teških ozljeda zadobivenih u jutrošnjoj prometnoj nesreći na autocesti A3.

 

Nesreća se dogodila u 6,30 sati na sjevernoj kolničkoj traci, u smjeru Zagreba. 300-tinjak metara od skretanja na autocestu A5 – Slavoniku došlo je do sudara dva vozila, terenca i automobila, koji su sletjeli sa ceste. Terenac u kojem se nalazila Lambaša, vozio je glumac Stojan Matavulj, a nakon slijetanja sa ceste terenac se okrenuo na krov.

 

Matavulj je, kao i vozač drugog vozila lakše ozlijeđen, a Lambaša je sa teškim ozljedama prevezena na Odjel reanimacije bolnice u Slavonskom Brodu. Odmah je operirarna, no, uslijed teških ozljeda abdomena, toraksa i glave, preminula je nekoliko sati kasnije.

 

“Do prometne nesreće je došlo jer je 52-godišnjak, zbog nedržanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila. Oba vozila su nakon udara sletjela s kolnika i prevrnula se na krov na travnatoj površini pored autoceste. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz osobnog automobila kojoj je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, a 40-godišnji vozač je lakše ozlijeđen. U 14 sati zaprimili smo obavijest iz bolnice da je 32-godišnjakinja preminula. Policija protiv 52-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu”, rekla je glasnogovornica brodsko-posavkse policije Kata Nujić.

 

Policija je priopćila da je vozač osobnog automobila Nissan (52-godišnjak), također u poslijepodnevnim satima, zatražio je liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše, te je zadržan na daljnjem liječenju.

Related Post