UOČIO GA POLICAJAC U CIVILU: Sa 2,6 promila automobilom divljao po S. P. Selu

5325 0

Foto PUBP

STARO PETROVO SELO – U Starom Petrovom Selu, dana 14. travnja, u 20.35 sati, policijski službenik Policijske postaje Nova Gradiška, koji je u tom trenutku bio u civilnom odijelu i izvan službe, uočio je osobni automobil, koji je prošao velikom brzinom iz smjera zapada prema istoku, te je vozač osobnog automobila istovremeno i naizmjenično palio i gasio svjetla na automobilu. Također je više puta zaustavljao osobni automobil te dovodio motor u gornju granicu okretaja (proklizavanje kotača).

Po zaustavljanju osobnog automobila, utvrđeno je da se radi o alkoholiziranom 29-godišnjaku. Policijski službenik koji je uočio prekršitelja, odmah je pozvao kolege, policijske službenike Policijske postaje Nova Gradiška, koji su preuzeli daljnje postupanje.

Alko testirali su vozača, kojom prilikom je u organizmu istoga očitana koncentracija alkohola od 2,06 promila.

Policajci su 29-godišnjaka zadržali u policiji na otriježnjenju, a prethodno su ga pregledali liječnici te potvrdili da je sposoban za zadržavanje u policiji.

Policijski službenici su 29-godišnjaka uz optužni prijedlog predali na daljnje postupanje u Općinski sud u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški.

Related Post