USKRSNE ČESTITKE GOTOVINI I MARKAČU

556 0

NOVA GRADIŠKA, 26. travanj 2011. – Pripadnici 121. brigade HV-e – Pukovnije Nova Gradiška uputili su osuđenim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču uskrsnu čestitku. General Gotovina je čestitku dobio i zahvalio se.

Poštovani generale Gotovina,

Prigodom uskrsnih blagdana, mi pripadnici 121.

novogradiške brigade – Pukovnije Hrvatske vojske želimo Ti puno zdravlja, snage i hrabrosti da izdržiš sve ove nepravde koje su te pogodile s nadom da ćeš pravomoćnom odlukom Suda konačno biti slobodan, prije svega za svoga sina Antu, za svoju suprugu, a i sve nas u domovini Hrvatskoj, BiH i diljem svijeta koji te toliko volimo i cijenimo.

 

Poštovani generale Markač,

Prigodom uskrsnih blagdana, mi pripadnici 121. novogradiške brigade – Pukovnije Hrvatske vojske želimo Ti puno zdravlja, snage i hrabrosti da izdržiš sve ove nepravde koje su te pogodile s nadom da ćeš pravomoćnom odlukom Suda konačno biti slobodan, prije svega na radost svojih najbližih, a i sve nas u domovini i diljem svijeta koji te toliko volimo i cijenimo.

  

Related Post

KRIZA GRADSKE VLASTI

Autor - 10/03/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 10. ožujak 2015. – Kako će funkcionirati gradska izvršna i predstavnička vlast moglo se jasno naslutiti na posljednjoj…

Hrvatski Božićni običaji

Autor - 25/12/2011 0
Čestit ti Božić i sveto Isusovo Porođenje Od svih običaja božićni su najviše ukorijenjeni u narodu. Istina, neki su od…