USKRSNI ZEKO STIGAO I OVE GODINE U PŠ „SMRTIĆ“

741 0

GORNJI BOGIĆEVCI / SMRTIĆ – Ovih dana održana je još jedna USKRSNA RADIONICA, ali ovaj put voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci Jasminka Klarić organizirala je radionicu u PŠ „Smrtić“.

-Kao i uvijek dočekala su nas vesela dječja lica i njihova vedra učiteljica Ana Rosić – Kovačević koja je uvijek spremna za kreativan rad i druženje, što je vidljivo i ulaskom u njihovu učionicu. Uvijek zrači nekim prekrasnim svjetlom i bogatim predivnim učeničkim radovima.

S PŠ Smrtić, učenicima i njihovom učiteljicom Anom imamo jako dobru suradnju i uvijek se osjećamo prekrasno jer predivni su domaćini. U tom veselom ozračju održana je i ova radionica koja je rezultirala raznim, šarenim, uskrsnim zečevima koje su izradile maštovite dječje ruke. Poigrali su se proljetnim, veselim bojama i nastali su različiti zečevi, svaki lijep na svoj način. Zečevi će u svome gnijezdu dočekati Uskrs i razveseliti osobito one najmlađe – navodi Jasminka Klarić, voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci

SVIMA VAMA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS želi Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci !

Related Post

DANI HRVATSKOG TURIZMA

Autor - 23/10/2012 0
Na 16. Danima hrvatskog turizma kao i na 12. Hrvatskom turističkom forumu održanima od 18.-19. listopada u Dubrovniku bilo je…

CVJETNICA U OKUČANIMA

Autor - 02/04/2012 0
OKUČANI, 2. travanj 2012. – U Okučanima je na jedinstven način proslavljena Cvjetnica, nedjelja kojom započinje Veliki tjedan.