Uspješni novogradiški tenisači

1043 0

Autor : Marko Brčić

NOVA GRADIŠKA, 4. lipnja 2020. – Konačno su dozvoljena i teniska službena natjecanja pa ista i kreću uz pridržavanje preporuka i epidemioloških mjera što su tenisači jedva dočekali da ponovno izađu na teniska terene i krenu sa natjecanjima.

U srijedu 03. lipnja 2019. godine odigrano je prvo kolo 1. i 2. teniske lige Brodsko – posavske županije u kojima se ove natjecateljske sezone natječu tri ekipe novogradiških tenisača, dvije ekipe u 1.ŽTL i jedna u 2. ŽTL.

Naši tenisači TK „Nova Gradiška 1“ koji se natječu u 1.ligi ostvarili su pobjedu protiv ekipe „Instalogradnja“ ukupnim rezultatom 3:0. Bodove su izborili Ivica Magdić, Ivica Kožulj i Marko Brčić.
Tenisači TK „Nova Gradiška 2“ koji se također natječu u 1.ligi ostvarili su pobjedu protiv ekipe „Simpo EU“ ukupnim rezultatom 2:1. Bodove su izborili Gordan Pribanć i Vedran Piškulić dok je Danilo Tusić poražen u pojedinačnom susretu..

Tenisači ekipe TK „Nova Gradiška 3“ koji se natječu u 2.ligi pobijedili su ekipu “Alo“ ukupnim rezultatom 3:0. Bodove su izborili Igor Mendek, Aleksandar Jović, Milan Prpić i Goran Nikiforov.

Sljedeće drugo kolo se igra 09. i 10. lipnja 2020. u Slavonskom Brodu.

Related Post

21. GAST SAJAM

Autor - 03/03/2016 0
SPLIT – U sklopu ovogodišnjeg sajma Gast koji se od 2. do 5. ožujka održava u Splitu, a sastavni dio…