USUSRET ADVENTU: Postavlja se klizalište u Čarobnoj šumi

2584 0

NOVA GRADIŠKA, 26. studeni 2019. – U punom su jeku radovi za postavljanje klizališta u gradskom parku koji će, vjerujemo na radost najmlađih, ali i starijih Novogradiščana, ove godine biti, kako najavljuje Turistička zajednica, za ljubitelje klizanja i drugih događanja, nezaobilazno mjesto. Kako će klizalište izgledati i gdje će biti najbolje se vidi na fotografijama.
Sigurno se neće zaobilaziti ČAROBNA ŠUMA u koju se pretvara gradski park. Već su pripremljeni brojni sadržaji, za djecu u kući i oko kuće Djeda Božićnjaka, a za odrasle kod fontane.
14. po redu Advent u našem gradu organizira se po uzoru na neke velike gradove. U ČAROBNOJ ŠUMI će od 30. studenog do Božića biti brojnih za djecu radosnih i zabavnih događanja. Sve počinje svečanom otvorenjem klizališta 30. studenog u 17 sati u organizaciji Društva „Naša djeca“, Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma, te paljenjem prve adventske svijeće na kružnom toku kod župne crkve.

Related Post

AKCIJA I DALJE TRAJE

Autor - 05/05/2014 0
Građani su policiji dragovoljno predali 240 komada raznog vatrenog oružja (automatskog, rasprskavajućeg, dugog i kratkog), 2554 komada streljiva za dugo…