ČUVAJTE KUĆE I IMOVINU

537 0

KRADE SE SVE, OD DUKATA DO PEĆI ZA GRIJANJE

 19. rujna 2013. – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta devet (9) kaznenih djela su na štetu imovine i to šest (6) kaznenih djela krađe, dva (2) kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo prijevare. U području prometa dogodile su se tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentirana su dva (2) prekršaja narušavanja javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj nasilja u obitelji.

 

U BUKOVLJU LOPOVI „OČISTILI“ KUĆU – U razdoblju od 10. do 18. rujna nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću 45-godišnjaka na području općine Bukovlje i tom prilikom otuđio jednu peć za centralno grijanje, jednu peć za saunu, četiri masivna drvena stola, osam drvenih klupa, jedan TV s originalnom opremom kućnog kina, jednu glazbenu liniju sa četiri zvučnika, jedan štednjak na struju i plin, jednu plinsku bocu, dva drvena kreveta, jednu komodu i jedan brončani kip čime je oštetio vlasnika za više desetaka tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg dostavlja kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa.

 

U SLAVONSKOM BRODU UKRADENO 8 VELIKIH I 10 MALIH DUKATA – Od 16. svibnja do 14. rujna nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 27-godišnje vlasnice obiteljske kuće u Slavonskom Brodu i za sada na neutvrđen način joj iz prostorija kuće otuđio sedam velikih zlatnih dukata, 10 malih zlatnih dukata, dva zlatna lančića i dva zlatna prstena. Policija traga za nepoznatim počiniteljem kaznenog djela krađe.

 

U NOVOJ GRADIŠKI UKRADENO RAČUNALO, FOTO APARAT, RUČLNI SAT I DVA MOBITELA – Jučer u popodnevnim satima nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 45-godišnjeg vlasnika obiteljske kuće u Novoj Gradiški i pomoću originalnog ključa kojeg je pronašao skrivenog u blizini ulaznih vrata ušao u prostorije kuće odakle je otuđio jedno prijenosno računalo, jedan foto aparat, jedan ženski ručni sat i dva mobitela. Policija traga za nepoznatim počiniteljem kaznenog djela krađe.

Related Post