ČUVAJTE SE LOPOVA

385 0

4. kolovoz 2012. – Na području policijske uprave, jučer je

evidentirano 12 kaznenih djela od kojih je najviše (8) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se jedna (1) prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Evidentirana su četiri (4) prekršaja, od kojih tri (3) iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Zabilježen je jedan slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.

 

UKRADENI BAKRENI PREDMETI – U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer, oko 12 sati, zaprimljena je dojava da je u blizini Malina, netko provalio ulazna vrata i iz gospodarske zgrade otuđio nekoliko bakrenih predmeta, oštetivši 64-godišnjeg vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

UKRAO KAŠIKU BAGERA – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe. Pritom su utvrdili da je on, tijekom studenog prošle godine na području Slavonskog Broda, iskoristivši odsutnost zaposlenika poduzeća iz Našica, otuđio kašiku bagera, koja je bila odvojena od stroja. Policija protiv njega u suradnji sa državnim odvjetništvom podnosi kaznenu prijavu.


UKRADENE ŽELJEZNE KOPČE SA VAGONA – Oko 12 sati, jučer, policiji je dojavljeno da je od sredine srpnja do 1. kolovoza, u Slavonskom Brodu, netko sa prostora željezničkog kolodvora sa vagona, otuđio više željeznih komada (kopče i dr.), oštetivši vlasnika za više desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

IZ ŽUPE UKARAO NEKOLIKO STOINA KUNA – Kriminalističkim istraživanjem nad 44-godišnjakom, policija je danas potvrdila sumnju u kazneno djelo krađe. Utvrdila je, da je 44-godišnjak jučer, oko 15,30 sati iz župe u Slavonskom Brodu, Kumičićeva ulica, otuđio nekoliko stotina kuna. Izvršeno je obeštećenje, a policija protiv muškarca dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

POSJEKLI STABLA I PRODALI KAO OGRIJEVNO DRVO – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog sumnje u krađu drva na području općine Garčin. Utvrdili su da su njih dvojica posjekli više desetaka raznih stabala, izrezali u metre i odvezli, oštetivši šumariju za nekoliko tisuća kuna. Policija protiv njih podnosi kaznene prijave.

Related Post