VALENTINOVO U OŠ „ANTE STARČEVIĆ“ REŠETARI

537 0

REŠETARI, 14. veljače 2015. – Učenici Osnovne škole „Ante Starčević“ iz Rešetara zajedno sa učiteljima i roditeljima sinoć s nastavili lijepu tradiciju druženja. I ove su godine obilježili Valentinovo prigodnim programom u školsko-športskoj dvorani.

 

Učenici i roditelji nisu uzalud napunili tribine dvorane. Bilo je to jedno lijepo druženje koje je postalo tradicija škole i sredine u kojoj škola djeluje. Učenici su im se odužili kreativnim i zanimljivim programom koji su osmislile učiteljice Slađana Ninković i Irena Ruškan. U programu su sudjelovali učenici i voditelji svih izvannastavnih aktivnosti.

– Uvijek potičemo učenike da, uz nastavne aktivnosti, sudjeluju i u izvannastavnim aktivnostima jer na taj način potičemo njihovu kreativnost znajući da se u svakom učeniku krije neki talent, a na nama je da to u njemu otkrijemo.

Kao i prijašnjih godina i ove su godine roditelji sedmog razreda organizirali prodaju kolača, a sav prihod će biti namijenjen realizaciji ekskurzije. Škola će dati i dalje davati podršku roditeljima kako bi im olakšala slanje djeteta na ekskurziju – kaže ravnatelj škole Tihomir Batalo.

Related Post

USKRS UZ TAMBURU (foto)

Autor - 22/04/2014 0
GUNJAVCI, 22. travanja 2014. – Uz potporu Općine Rešetari Mjesni odbor Gunjavci organizirao je još jedno folklorno i tamburaško druženje…