PROVALJENO U GRADSKU UPRAVU

389 0

NOVA GRADIŠKA – Zbog provale pripadnici Policijske uprave brodsko-posavske su jučer poslije podne i sinoć obavljali očevid u prostorima gradske uprave. Informaciju o provali potvrdio gradonačelnik Željko Bigović.

 

U gradski prostor provaljeno je iz prostorija Centra za socijalnu skrb, vjerojatno još u petak. Provalnik je potom provaljivao zaključana vrata, vjerojatno udarcem noge, a potom, i u radne stolove. Uz nered u uredima učinio je materijalnu štetu na vratima i radnim stolovima – kaže gradonačelnik Željko Bigović.

Provalnik je odnio dva prijenosna računala, jedan iz ureda za komunalne poslove i urbanizam, a drugi iz ureda zamjenice gradonačelnika mr. Ljiljane Lukačević. Prijenosno računalo zamjenika gradonačelnika Daria Bana ostavio je na hodniku.

Related Post

KAKO SE RIJEŠITI SUSJEDOVOG PSA?

Autor - 20/03/2015 0
SLAVONSKI BROD, 20. ožujak 2015. – Policija je jučer 43-godišnjakinji sa područja općine Vrpolje, uručila prekršajni nalog zbog prekršaja protiv…

Potražimo zajedno nestalu maloljetnicu!

Autor - 16/06/2011 0
Intenzivna potraga za nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić se nastavlja. Provodi se opsežno kriminalističko-analitičko istraživanje analizom svih do sada dobivenih podataka.…