Valentinovo u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret”

1307 0

NOVA GRADIŠKA – U ponedjeljak, 13. veljače, članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Suncokret” prigodnim su programom i veselim druženjem obilježili blagdan Valentinova.  Udruga „Suncokret“ time nastavlja s brojnim aktivnostima i svojim članovima nudi mogućnost zajedničkoga druženja i osmišljenoga provođenja slobodnoga vremena. Valja istaknuti kako djelovanje Udruge  ima osobiti značaj za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama jer im omogućuje da upoznajući jedni-druge obogate svoj život i učine ga sadržajnijim.

U cilju prihvaćanja različitosti i uključivanja osoba s invaliditetom u život zajednice Udruga je organizirala nekoliko edukativno-kreativnih radionica, pod vodstvom stručnih suradnika,  u kojima su članovi na njima zanimljiv i prihvatljiv način mogli izraziti svoje kreativne mogućnosti.

Predsjednica Kata Vukšić i ovom je prigodom naglasila kako Udruga, prije svega, skrbi o poboljšanju kvalitete života svojih članova  te  program rada za 2017. obuhvaća brojne aktivnosti koje su primjerene njihovim potrebama i mogućnostima.

Related Post