VANDALIZAM U N. GRADIŠKI: Sa vozila HGSS otkinuti brisači, retrovizor i tablice

1250 0

Autor Franjo Samardžić, Foto HGSS

NOVA GRADIŠKA, 26. siječnja 2021. – Stanica HGSS  Slavonski Brod objavila je na svome Facebooku  o šteti   koja je tijekom noći učinjena na njihovom vozilu u  Novoj Gradiški što je za posljedicu imalo  da  njihov tim sa zakašnjenjem krene  prema Petrinji. Nepoznati vandal  koji je pokidao  brisače,  retrovizor i tablice  prijavljen je  policiji.

 

Za jubilarnih 400.000 km, ukrali mu tablice….

-Naši timovi od početka interveniraju na području pogođenom potresima. Vozila su još uvijek jedan od osnovnih alata u našem djelovanju i zato smo ostali neugodno iznenađeni stanjem kombi vozila koje je bilo parkirano ispred prostora u Novoj Gradiški. Naime, baš kad je kombi napunio jubilarnih 400.000 km, netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice. Šteta je prijavljena policiji a zbog svega je naš tim kasnije krenuo prema Petrinji. Srećom u voznom parku imamo 4 vozila, pa je tim uskočio u zamjenu.

Jedan od četvorice u parku je i naš Defender o kojem bi se moglo puno toga napisat. Memoari o tome gdje je sve bio, koliko je puta “izvukao” situaciju bi vjerojatno bili interesantni. Izgleda da nam i on najavljuje mirovinu. Ponovo na putu za Petrinju, danas je stao i tek ga je vučna služba osposobila za nastavak putovanja.

Iako je popularno, nadamo se da #mukepovozilima neće imati svoj nastavak. – navodi se u objavi  HGSS Slavonski Brod.

Related Post