VATRENIM ORUŽJEM PRIJETIO UBOJSTVOM

892 0

STARO PETROVO SELO – Dana 31. ožujka, oko 20.40 minuta, na području općine Staro Petrovo Selo, po dojavi o remećenju javnog reda i mira intervenirali su policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška.

Pritom su utvrdili da je 38-godišnjak je bez posebnog povoda, pod utjecajem alkohola remetio javni red i mir, vičući i galameći, te je oštetio stol na terasi ugostiteljskog objekta.

Potom je 37-godišnjak (također pod utjecajem alkohola) vatrenim oružjem prijetio ubojstvom 26-godišnjaku.

Policijski službenici su od 37-godišnjaka oduzeli vatreno oružje i pripadajuće streljivo, te protiv njega dostavljaju kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Protiv 38-godišnjaka policija podnosi prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te su u vezi kaznenog djela oštećenja tuđe stvari upoznali oštećenog vlasnika sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe.

Related Post

AKCIJA TRAGANJA

Autor - 08/09/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 8. rujan 2012. – U akciji traganja Policija, Gorska služba spašavanja i vatrogasci DVD Nova Gradiška danas su…

EDUKATIVNO PREDAVANJE

Autor - 29/04/2014 0
SLAVONSKI BROD, 29. travnja 2014. – u prostorijama Županijskog zavoda za javno zdravstvo, u Slavonskom Brodu, danas je održano edukativno…