VELIKO PRIZNANJE: Industrijsko-obrtnička škola organizira u Zagrebu državno natjecanje u disciplini Kućne instalacije

470 0

Autor Franjo Samardžić

Industrijsko-obrtnička škola bit će organizator i domaćin državnog natjecanja u disciplini Kućne instalacije koje će se održati od 26.do 28. ožujka u Zagrebu u prostoru Zagrebačkog velesajma

NOVA GRADIŠKA, 24. veljače 2019. – Industrijsko-obrtnička škola dobila od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, te Društva za strukovno obrazovanje hvalevrijedno priznanje.

Kako doznajemo od ravnatelja prof. Mije Matoševića Industrijsko-obrtnička škola bit će organizator i domaćin državnog natjecanja u disciplini Kućne instalacije koje će se održati od 26.do 28. ožujka u Zagrebu u prostoru Zagrebačkog velesajma.

Natjecanje se organizira po novom medelu i njegova je organizacija veoma zahtjevna. Budući da se zagrebačke obrtničke škole nisu prihvatile organizacije, Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška ponuđeno je da bude domaćin i organizator, što je prihvaćeno. Priznanje je to novogradiškoj obrtničkoj školi koja se u proteklih petnaest godina dokazala kao izvrstan domaćin i organizator međužupanijskih i državnih natjecanja. Sve te godine stizala su priznanja za dobru organizaciju od Grada Nova Gradiška, Brodsko-posavske županije i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Related Post