VELIMIR PAUŠIĆ: Očekujem konstruktivnu suradnju jer svi vijećnici žele bolji i uređeniji život u našoj općini

947 0

Autor Franjo Samardžić

STARA GRADIŠKA,  6.  lipnja  2021. – Hrvatska demokratska zajednica   uvjerljiv je pobjednik ovogodišnjih  izbora za  predstavničku i izvršnu vlast u Općini Stara Gradiška. Velimir Paušić  još je jednom dobio povjerenje birača pa će i u narednom mandatu obavljati dužnost općinskog načelnika. HDZ sa  5 vijećnika  ima i uvjerljivu većinu u Općinskom vijeću. Po jednog vijećnika imaju Domovinski pokret,  Socijaldemokratska partija Hrvatske, Hrvatska seljačka stranka i Samostalna demokratska srpska stranka. Općinski načelnik Velimir Paušić zadovoljan je rezultatima izbora, ponajprije zbog stabilnosti općinske vlasti, ali i novim  pozitivnim i korektnim ozračjem u predizbornoj kampanji 

-Kao što sam i očekivao na konstituirajućoj sjednici  Općinskog vijeća svi prijedlozi su usvojeni  jednoglasno. Očekujem da će i  ubuduće biti tako sa prijedlozima   i projektima koji  se na Općinskom vijeću nađu na raspravio i usvajanju  ne samo zato što  HDZ ima većinu. Smatram da svi vijećnici žele bolji i uređeniji život u našoj općini.  Zato očekujem konstruktivnu suradnju. 

Izbori su prošli korektno, a to sam rekao i kolegama koji su bili politički suparnici, da su ovi izbori za razliku od prijašnjih bili fer, korektni i   bez niskih udaraca iako smo  istupali s različitim programima.   

Izbori su prošli i narod je dao povjerenje meni i Hrvatskoj demokratskoj zajednici.    Idemo dalje raditi. Projekata ima, onih koji su započeti i oni koji su planirani.  Trudit ćemo se i očekujem  da ćemo za njih osigurati  novce – kaže  općinski načelnik Velimir Paušić.   

Related Post