VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

1046 0

BODEGRAJ – 45-godišnjak s područja Okučana ima je više sreće nego pameti. Vozio je neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola s 3.48 promila alkohola u organizmu, sletio u kanal,

prevrnuo se i ostao neozlijeđen.

 

-Dana 4. kolovoza, oko 15.20 minuta, u Bodegraju se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom (bez ozlijeđenih osoba), koju je prouzrokovao vozač s 3.48 promila alkohola u organizmu.

 

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer je 45-godišnjak s područja Okučana koji se neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola nije kretao obilježenom prometnom trakom uslijed čega je po izlasku iz zavoja prešao na putnu bankinu, sletjevši u kanal. Potom je udario u stup električne mreže, a vozilo se u daljnjem kretanju prevrnulo na krov.

 

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

Policijski službenici su alko testom u organizmu 45-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 3.38 promila.

 

Alkoholizirani vozač je nakon liječničkog pregleda zadržan u službenim prostorijama policije do otriježnjenja te policija protiv njega dostavlja prekršajne prijave prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

ČUVAJTE SE LOPOVA

Autor - 27/06/2016 0
GORNJI BOGIĆEVCI / LUŽANI – Dana 25. lipnja, oko 14.30 minuta, na području općine Gornji Bogićevci, nepoznata osoba je iskoristila…