ZA OBOLJELE OD MULTIPLE SKLEROZE

673 0

18.studenog. 2012. Godine DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE Brodsko – posavske županije organizira u suradnji sa Plesnim studijom Marine Mihelčić skupina Nova Gradiška i Građanskom inicijativom NG-Buntovnici

VELIKU HUMANITARNU PLESNU REVIJU.

 

Revija će se održati 18.11. 2012. Godine u SPORTSKOJ dvorani „BROD“ sa početkom u 18:00 sati.

 

Sav prihod namijenjen je za Društvu multiple skleroze Brodsko –posavske županije i KLUBU oboljelih od multiple skleroze Nova Gradiška.

 

Naše mlade i male sugrađanke plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić skupina NOVA GRADIŠKA odlučila je sa svojim članicama iz POŽEGE i gostima iz SLAVNOSKOG BRODAprirediti jedno nezaboravno plesno veće svim posjetiteljima .

Plesni studio M. Mihelčić – NOVA GRADIŠKA (državne i svjetske prvakinje)

Plesni studio M.Mihelčić – POŽEGA (državne i svjetske prvakinje)

Plesna hip- hop skupina „SKY“ – NOVA GRADIŠKA (državni prvaci)

Plesna skupina „FLY“- POŽEGA ( državne prvakinje)

Twirling klub- POŽEGA ( državne i vice prvakinje Europe)

Športski plesni klub „TOP DANCE“- SLAVONSKI BROD

Plesni studio „CASCAVELA“ – SLAVONSKI BROD

Zumbafitness – SLAVONSKI BROD i NOVA GRADIŠKA

Hip- Hop skupina „SINOVI“ SLAVONSKI BROD

Trbušne plesačice – NOVA GRADIŠKA

 

Koliko veliko srce imaju naše mlade i male sugrađanke koje će i ove godine kao i proteklih tri godine zaredom svojim plesom uljepšati plesno veće i pomoći oboljelima od ove opake bolesti i pokušati sakupiti sredstva koja će im kupnjom potrebitih pomagala i opreme zaprostor bar malo olakšati njihovo teško stanje.Posjetiteljima će pokazati na način na koji one to doista dobro rade – PLESOM. Koliko su dobre dokazale su to na ovogodišnjem svjetskom plesnom prvenstvu u Poreču osvojivši PRVO mjesto . Sve njihove uspjehe možemo zahvaliti i plesnom pedagogu Marini Mihelčić ,trenerima Nataši Ledić i Maji Lukić.

 

Radujemo se i vašem dolasku na ovaj humanitarni plesni spektakli koji okuplja vrhunske plesače iz dvije županije Požeške i Brodsko – posavske, uz minimalnu cijenu ulaznice od 10 kuna moči ćete uživati i plesnim izvedbama , a ujedno i pomoći onima kojima je pomoć doista potrebna.

 

Related Post