ZA VOLANOM UNATOČ ZABRANI UPRAVLJANJA MOTORNIM VOZILOM

1432 0

OKUČANI, 24. studeni 2014. – Dana 21. studenoga, oko 16.30 sati, u Okučanima, na raskrižju Stepinčeve, Starčevićeve i Radićeve ulice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Policijski službenici su utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom Peugeot, te prilikom ulaska u raskrižje i skretanja ulijevo, nije propustio osobni automobil (Peugeot) sa prednošću prolaska, uslijed čega je došlo do udara jednog vozila u drugo. Obadva vozača su alko testirana, te je u organizmu 46-godišnjaka očitana koncentraciju alkohola u iznosu od 2,12 promila, dok je kod vozača (38-godišnjak) drugog vozila, test bio negativan. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača zadržali u policiji do otriježnjenja, te su također utvrdili da je upravljao vozilom iako mu je prethodno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorijom. Policija će 46-godišnjaka prekršajno prijaviti.

 

POLICIJSKI VIKEND – Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 12 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija imovinska kaznena djela. Na prometnicama iz nadležnosti rada policijske uprave, dogodilo se 10 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene, te sedam (7) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su četiri (4) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

KAZNENA DJELA, PROMETNE NESREĆE, PREKRŠAJI – U vremenu od 20. do 22. studenoga, na području općine Garčin i na području Slavonskog Broda, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovine i benzinske postaje, otuđivši pritom veću količinu prodajnih artikala, te tehničke opreme, oštetivši vlasnike za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljima i otuđenim predmetima.

Related Post