ZABRANA: Mjesto prebivališta i stalnog boravka možete napustiti samo uz propusnicu Stožera CZ

749 0

NOVA GRADIŠKA – Više ne možete napuštati mjesto boravka. Stožer  Civilne  zaštite RH  donio je odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka kako bi se spriječilo daljnje širenje  zaraze koronavirusom.

-Sukladno  Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, ukoliko iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština morate napustiti mjesto prebivališta ili stalnog boravišta potrebno je obratiti se nadležnim stožerima civilne zaštite radi izrade propusnice u općini ili gradu sukladno vašem mjestu prebivališta.

Na području Brodsko-posavske županije možete se sa upitima i nejasnoćama obratiti nadležnom Stožeru na e-mail adrese: zbosnjakovic@bpz.hr i zpenic@bpz.hr.

Uvažavajući preporuke pozivamo građane, da ukoliko je moguće Propusnice, uz detaljno obrazloženje njihove potrebe, zatraže pisanim putem na e-mail adrese od svojih stožera civilne zaštite (općina, grad) u mjestu prebivališta-navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske i podsjećaju građane da se u slučaju potrebe za dolaskom u prostorije nadležnih Stožera pridržavaju  propisanih mjera zaštite.

Related Post